Hvis din Audi Q7 ikke vil oplade, eller hvis den kører med en motor med det samme opladeren tilsluttes, så er det muligvis fordi du har tilkoblet stikkene forkert under sædet ved batteriet.

Under sædet sidder batteriet, der kommer et kabel fra batteriet (sort+rød) dette stik skal sættes i et stik der kommer fra den lille styreboks bagerst i batterirummet.

De 2 resterende kabler skal sættes i hver sin motor – højre og venstre motor