Hvis du har en Abarth gokart som taber kæden, skal denne strammes.

Det skal gøre med jævne mellemrum på alle Gokart af denne type.

Det er meget let at stramme kæden, du kan læse hvordan her:

Sådan strammes kæden:

Tag først "knoppen" af frigear stangen:

Dernæst fjernes kædeskærmen ved at tage alle skruer af under bunden og vippe den fra hinanden som vist her:

Pedal system skal nu løsnes i de 4 skruer og du kan trække den frem og tilbage efter om kæden skal strammes eller løsnes.

Hvis ikke dette er nok, skal du tage et led af kæden på samme måde som man gør med en cykelkæde.

Så kan der ræses igen :-)