Vil din Azeno minicross ikke køre kan det skyldes flere ting, tjek først dette:

Ledning på batteri:

Tjek under sædet at der sidder en ledning fast på begge poler på batteriet, tjek også at plastikhætten er taget af batteripolen inden stikket sættes på.

Løs ledning

Tjek at der ikke er løse ledninger under sædet, alle disse ledninger skal sidde fast i begge ender

Frem/tilbageknappen

Hvis du kikker på frem/tilbage knappen, så har den 3 positioner, den kan enten stå på frem, frigear eller tilbage.
I frigear kan køretøjet ikke køre, så husk at vælge herpå om du vil køre frem eller tilbage

Opladeren

Tjek oplader, der skal stå "output 6v" på den, gør der ikke det, så er det den forkerte oplader du forsøger at bruge, brug altid KUN den originale oplader.

Tænd/sluk knappen

Hvis du har sikret dig alt ovenstående, så kan der være kommet lidt fugt/kondens til din tænd/sluk knap.

Du kan meget let tjekke det ved at vippe den op med en flad skruetrækker og så kortslutte de 2 ben bag på kontakten, hvis den virker nu, så skal du have en ny tænd/sluk knap.