For at tjekke hvordan standen er på batteriet, følg disse anvisninger og svar på følgende:

1. Tænd bilen og aflæs hvad batterimåleren siger (displayet) f.eks. 10:4 – Hvad står der? ________:______

2. Tjek at du bruger den originale oplader som passer til bilen,
    en 12 volt bil skal bruge en oplader hvor der står ”output 12 volt” eller ”output 15V” på.
    en 6 volt bil skal bruge en oplader hvor der står ”output 6 volt” på.

3. Oplad nu bilen i 10 timer, hvad står nu på displayet? ________:________

4. Kør med bilen, hvor lang tid går der inden batterimåleren siger10: ?

Send gerne billede af label på opladeren og display før opladning og efter 10 timers opladning.