Vil din elbil slet ikke tænde kan det være en løs forbindelse.

Følg disse punkter for at teste ledninger og stik.

Start fra punkt 1 og fortsæt til fejlen forhåbentlig findes, sørg for at on/off altid er tændt under test.

1. Tag on/off knappen ud og tjek at begge ledninger sidder godt fast på kontakten, hvis de gør, så prøv at kortslut de 2 ledninger. (tænder bilen er kontakten defekt)

2. Vip Displayet (hvis den har et sådant) ud og tjek at der ikke er en ledning der er hoppet af nogen steder.

3. Tjek alle ledninger og stik ved batteriet og styreboksen, skil alle stik ad og saml dem igen helt lige.
    Også alle stik som sidder i styreboksen
    Træk og skub i alle ledninger som sidder fast i stik og kontakter, samt på batteri

Lykkes det ikke at lokalisere fejlen, så skal bilen på værksted.